KDO SMO MI

Hvala, ker ste obiskali aludoors.aluks.com spletno stran z vhodnimi vrati. Smo podjetje, ki ustvarja izdelke za izbolj┼íanje izku┼íenj pri gradnji va┼íega spletnega mesta. Preberite ta pravilnik o zasebnosti in podajte soglasje za dokumentiranje, ─Źe ┼żelite imeti dovoljenje za uporabo na┼íih storitev.

POLITIKA ZASEBNOSTI

1. PRIPOMBE

Ko obiskovalci na spletnem mestu pu┼í─Źajo komentarje, zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, ter tudi IP-naslov in niz uporabni┼íkega agenta brskalnika za pomo─Ź pri odkrivanju ne┼żelene po┼íte.

Anonimni niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (ki se imenuje tudi hash), bo morda na voljo storitvi Gravatar, da preverite, ali ga uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je slika vašega profila vidna javnosti v okviru vašega komentarja.

2. MEDIJI

─îe na spletno mesto nalo┼żite slike, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvle─Źejo vse podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

3. KONTAKTNE OBLIKE

─îe na na┼íem spletnem mestu pustite komentar, se lahko odlo─Źite, da boste v pi┼íkotke shranili svoje ime, e-po┼ítni naslov in spletno mesto. To so za va┼íe udobje, da vam ob ponovnem komentarju ni treba ve─Ź izpolnjevati svojih podrobnosti. Ti pi┼íkotki bodo trajali eno leto.

─îe imate ra─Źun in se prijavite na to spletno mesto, bomo nastavili za─Źasni pi┼íkotek, s katerim bomo ugotovili, ali va┼í brskalnik sprejema pi┼íkotke. Ta pi┼íkotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavr┼że, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo tudi nastavili ve─Ź pi┼íkotkov, da bomo shranili va┼íe podatke za prijavo in izbire zaslona. Pi┼íkotki za prijavo trajajo dva dni, pi┼íkotki z mo┼żnostmi zaslona pa trajajo leto dni. ─îe izberete ┬╗Zapomni si me┬ź, bo va┼ía prijava vztrajala dva tedna. ─îe se odjavite iz ra─Źuna, bodo pi┼íkotki za prijavo odstranjeni.

─îe uredite ali objavite ─Źlanek, bo v va┼í brskalnik shranjen dodaten pi┼íkotek. Ta pi┼íkotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto navaja ┼ítevilko objave ─Źlanka, ki ste ga pravkar uredili. Izte─Źe po 1 dnevu.

4. VSEBLJENA VSEBINA DRUGIH SPLETNIH STRANI

─îlanki na tem spletnem mestu lahko vklju─Źujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, ─Źlanke itd.). Vdelane vsebine z drugih spletnih strani se obna┼íajo povsem enako, kot ─Źe bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo pi┼íkotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo va┼ío interakcijo z vdelano vsebino, vklju─Źno s sledenjem va┼íe interakcije z vdelano vsebino, ─Źe imate ra─Źun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

5. KAKO DOL┼ŻITE ZADNJE VA┼áE PODATKE

─îe pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki obdr┼żijo v nedogled. Tako lahko morebitne nadaljnje komentarje samodejno prepoznamo in odobrimo, namesto da jih dr┼żimo v ─Źakalni vrsti za zmerjanje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na na┼íem spletnem mestu (─Źe obstajajo), shranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo, v njihov uporabni┼íki profil. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbri┼íejo svoje osebne podatke (razen ne morejo spremeniti svojega uporabni┼íkega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko te podatke vidijo in uredijo.

6. KAKŠNE PRAVICE IMAJO PRE PODATKE

─îe imate na tem spletnem mestu ra─Źun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvo┼żeno datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vklju─Źno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbri┼íemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vklju─Źuje podatkov, ki smo jih dol┼żni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

7. KJE POŠLJAMO VAŠE PODATKE

Komentarje obiskovalcev je mogo─Źe preveriti s pomo─Źjo avtomatske storitve odkrivanja ne┼żelene po┼íte.